Peter Facinelli info

21. ledna 2009 v 20:23 |  .:Carlisle Cullen - Peter Facinelli:.

Datum narození: 26.11. 1973
Místo narození: Qeens, New York, USA
Znamení: Střelec


Národnostně patří jak do Itálie tak do Ameriky. Jeho životní styl se velice podobá tomu z twilight - je totiž vegetarián. Při natáčení filmu An Unfinished Affair se seznámil se svou současnou manželkou Jennií Garth z Bewverly Hills. Mají spolu už 3 dcerky. Vystudoval Atlantic Theater Company - hereckou školu v NY.

Filmografie:
  1. Thicker (2008) - Holloway
  2. Finding Amanda (2008) - Greg
  3. Damages (2007) (TV) - Gregory Malina
  4. Enfants terribles (2005) - Curtis
  5. Chloe (2005)
  6. The Lather Effect (2005) - Danny
  7. Six Feet Under (2003-2005)
  8. The Scorpion King (2002) - Takmet
  9. Fastlane (2002) TV Series - Donovan 'Van' Ray
  10. Rennie's Landing (2001) - Alec Nichols
  11. Tempted (2001) - Jimmy Mulate
  12. Riding in Cars with Boys (2001) - Tommy Butcher
  13. Supernova (2000) - Karl Larson
  14. Ropewalk (2000) - Charlie
  15. Honest (2000) - Daniel Wheaton
  16. The Big Kahuna (1999) - Bob Walker
  17. Blue Ridge Fall (1999) - Danny Shepherd
  18. Dancer, Texas Pop. 81 (1998) - Terrell Lee Lusk
  19. Can't Hardly Wait (1998) - Mike Dexter
  20. Telling You (1998) - Phil Fazzulo
  21. Touch Me (1997) - Bail
  22. After Jimmy (1996) (TV) - Jimmy
  23. An Unfinished Affair (1996) (TV) - Rick Connor
  24. Foxfire (1996) - Ethan Bixby
  25. After Jimmy (1996) (TV) - Jimmy Stapp
  26. Calm at Sunset (1996) (TV) - James Pfeiffer
  27. Angela (1995) - Lucifer
  28. The Price of Love (1995) (TV) - Brett
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama