Kristen Stewart - Info

29. prosince 2008 v 16:27 |  .:Bella Swan - Kristen Stewart:.

Datum narození: 9.4.1990
Místo narození: Colorado, USA
Znamení: Beran
Celé jméno: Kristen Jaymes Stewart.



Kristen je na svůj věk hodně populární už od dětsví hrála v různýh filmech. A není ani divu... Jejím otcem je totiž velice známý producent televize FOX John Stewart.
V osobním životě je Kristen vášnivou surfařkou a žije s rodiči a bratrem Cameronem v Los Angeles.
Ve své dosavadní herecké kariéře měla velké štěstí jelikož měla tu čest zahrát si s mnoha populárními herci např. Meg Ryan (V zemi žen), Jodie Foster( Úkryt), Corbin Bleu (Chyt'te tu holku!)..... Spolu s Nikki Reed jsou díky Twilight nejlepší přítelkyně.

Filmografie:
2009 - Welcome to the Rileys
2008 - Twilight(Stmívání)
2007 - Prokletí domu slunečnic
2007 - The Cake Eaters
2007 - Útěk do divočiny
2006 - V zemi žen
2005 - Nelítostná rasa
2005 - Zathura: Vesmírné dobrodružství
2004 - Mluv
2004 - Chyt'te tu holku
2004 - Undertown
2003 - Cold Creek Manor
2002 - Úkryt
2001 - Životní jistoty
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 HanisShka HanisShka | Web | 30. prosince 2008 v 17:23 | Reagovat

AJOO! Vona hrála i v Zathuře...a proto mi někoho připomínala!!!!!!!

2 HanisShka HanisShka | Web | 30. prosince 2008 v 17:25 | Reagovat

Prokletí domu slunečnic je taky kwááásný horůrek:D Škoda že ho nemůžu sehnat, viděla jsem ho jen online:(

3 Iva (webmasters) Iva (webmasters) | Web | 30. prosince 2008 v 17:38 | Reagovat

xD holka z tebe nemůžu...xD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama